Cxense Display

Hartmanns.com
Bredgade 4
1260 København K
Telefon: 33 33 09 63

Juli 2018

ET LIV MED DIAMANTER

Da jeg startede Hartmann’s for 20 år siden, havde jeg ikke drømt om, at den rejse, som skulle forme Hartmann’s og min tilværelse, nemlig ”et liv med diamanter”, skulle være så spændende og at tiden skulle flyve så hurtigt afsted.

At fortælle om diamanternes magi og historie er en stor daglig glæde for mig. Det er en fornøjelse at finde et særligt smykke til en kunde til en af livets minderige begivenheder, eller se passionen for diamanter blive til, når en ny kunde kommer ind i forretningen og suger diamantviden til sig – det bliver jeg aldrig træt af. Jeg glæder mig til at fortsætte denne fascinerende rejse sammen med dig, og fortsat viderebringe ”et liv med diamanter”.

I foråret 2017 gik en stor drøm i opfyldelse, da jeg som eneste dansker nogensinde fik lov at besøge Argyle-minen og ved selvsyn oplevede mineprocessen. Udover at mine de unikke og meget sjældne pink diamanter, er 40 % af den samlede diamantproduktionen hos Argyle-minen de fantastiske champagne- og cognacfarvede diamanter.

Som en hyldest til Argyle-minen og Australien har jeg designet en 20-års jubilæumskollektion udelukkende med håndplukkede Argyle diamanter i intense champagne-, cognac- og chokoladefarver.

Ulrik Hartmann

Læs vores 20 års historie

Om Argyle Champagne Collection