Juni 2017

Hartmann’s

Hartmann’s åbnede i 1997 i den luksuriøse del af København, og bag forretningen står Ulrik Hartmann.

Ulriks passion for diamanter startede for over 25 år siden, da han arbejdede i auktionsbranchen, og hvor et utal af værdifulde smykker passerede hans hænder. Efter et årti hvor han opnåede solid viden og erfaring med faget, var Ulrik klar til at åbne sit eget. Forretningen i Bredgade blev hurtigt solidt positioneret som en af de ledende juvelerer i Skandinavien.

Fascinationen for farvede diamanter voksede og i år 2000 startede Hartmann’s med at handle med pink diamanter.

I 2008 kom pink diamanter for alvor danskernes læber – Hartmann’s lavede udstillingen PINK, hvor de sjældne diamanter blev vist frem i unikke smykker. Udstillingen blev en succes – og Hartmann’s slog for alvor sit navn fast, da den blev omtalt i nyhederne på diverse danske kanaler.

Samme år opnåede Hartmann’s titlen ”Argyle Pink Diamonds Select Atelier”, som tildeles af mineselskabet Rio Tinto. Der er kun 2 Argyle Pink Diamonds Select Atelier i Europa. Få år efter i 2011 lancerede Hartmann’s sin egen Argyle Pink kollektion. Dette skete via et 64-siders smykkekatalog samt en ny hjemmeside for pink smykker (www.argylepinkcollection.com). Senere samme år da Ulrik Hartmann foretog et af sine jævnlige diamantindkøb i Antwerpen, fulgte DR med og indspillede dokumentarfilmen “The Light of Beauty”. Denne er efterfølgende blevet solgt til 15 lande.

I 2012, blev Hartmann’s inviteret af Rio Tinto til at udstille unikke Argyle-pink diamantsmykker på udstillingen “Pink Diamonds and Royalty” på Kensington Palace – en del af Dronning Elizabeths jubilæum. Ringene The Ancient Rose og Pure Heart blev udfærdiget til denne begivenhed, hvor blot 13 af verdens top-juvelerer var til stede.

Senere samme år fejrede Ulrik Hartmann sit 25 års jubilæum i diamantbranchen. Fejringen inkluderede lanceringen af en udsøgt kollektion af diamantsmykker med de smukkeste hvide diamanter. Til fejringe blev en diamantsliber fra Antwerpen inviteret for at slibe rå diamanter i forretningen, hvor kunderne kunne få et bedre indtryk af processen fra rå sten til poleret skønhed.

I 2014 lanceredes Boucherons unikke smykker som en del af Hartmann’s eksklusive udstilling i Bredgade. Hartmann’s er eneste forhandler af de smukke smykker fra Place Vendôme. Det kræsne publikum tog godt imod de ikoniske smykker, der blandt andet tæller Quatre serien, og det betød at Boucherons legendariske ur-serie, Reflet, blev introduceret i 2015.

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og prisstigninger.