Cxense Display

Hartmanns.com
Bredgade 4
1260 København K
Telefon: 33 33 09 63

Okt. 2018

I disse korte videoer kan man tage et kig på kulissen og følge vores kærlighed til udsøgte diamantsmykker:

Turen til Argyle-minen

 

World premiere Argyle Pink Diamonds Tender 2016

 

Fremstillingen af en unik Argyle Pink diamantring - The Otto

Vises til Argyle Pink Diamonds Tender preview i København, juni 2016

 

Slibning

Det er slibningen som giver diamanten sit spil - det vigtigste af de fire C´er. Hos Hartmann´s håndplukker vi hver eneste diamant til vores butik. Jagten på det bedste slib er jagten på brillans, intens spil og liv

 

Pink diamanter

Hartmann´s har en stor passion for pink diamanter og har handlet med disse skønheder i mere en 15 år. Vi er stolte over at være ”Argyle Pink Select Atelier” som kun en ud af to juvelerer i Europa. Oplev de pink diamanter i Bredgade.

 

Hartmann´s signatur rækkering

Først udvælges de fineste River diamanter i bedste slibning. Derefter håndlaves Hartmann´s signatur alliancering på vores værksted i København af passionerede guldsmede, som kræser for hver detalje. Kom ind i Bredgade og oplev vores Hartmann´s signatur smykker.

 

Fancy cut diamanter

Fancy-cut diamanter er diamanter som er slebet i andre former end det klassiske runde brillantslib. Fancy-cut diamanter udnytter rådiamanten med minimalt spild, hvorfor du opnår 30% mere carat for pengene. Hos Hartmann´s har vi Skandinaviens største udvalg af fancy-cut diamanter fra 0,25 carat til over 10 carat.

 

Skønhed

En stor del af verdens diamanter handles i to snævre gader i Antwerpen. Intet materiale reflekterer lyset som en smukt slebet diamant. Når en diamant fanger et solstrejf eller lys genereres et enormt spil og brillans – nærmest som ild.

 

Kensington Palace

Hartmann's er, blandt få juvelerer fra hele verden, inviteret til at udstille på den eksklusiv udstilling "Pink Diamonds and Royalty" i anledning af dronning Elizabeths 60 års jubilæum.

 

Argyle-minen

Et lille kig til Argyle-minen, hvor de mageløse pink diamanters rejse begynder.

 

Farvede diamanter

Farvede diamanter er fascinerende, unikke og endnu et af naturens små mirakler.

 

Store diamanter

Diamanter har alle dage været fascinerende. Den måde lyset brydes på når man kigger ind i en stor diamant er tryllebindende.

 

Vielsesringe

Vielsesringe skal følge brudeparret resten af livet - måske endda gå i arv til næste generation. Derfor tilbyder Hartmann’s en stort udvalg både af klassiske, distinkte, moderne og vovede ringe.