Klassiske diamantsmykker

Gennem mere end 20 år har Ulrik Hartmann designet klassiske diamantsmykker. Diamanterne indkøbes i hele verden og fattes af passionerede guldsmede. Langvarige relationer til diamantleverandører og stor erfaring har gjort Hartmann’s til en af Danmarks førende juvelerer med diamantsmykker. 

Vi skaber smykker, der kan gå i arv. Smykker, der med tiden bærer minder fra flere generationer, har ekstremt høj personlig værdi. Smykkerne får personlighed og historier skabes – og de historier er Hartmann’s stolte af, at være med til at føde
— Ulrik Hartmann
Vores motto

Vores motto er ”viden er magt”. Kun ved at vide om den sten, du står med i hænderne er en fremragende Vivid Blue diamant eller en middelmådig, kan du afgive det korrekte bud.

Det er også vigtigt at følge med i markeds udviklingen på ædelsten og diamanter. Hvordan kan du ellers vide at Paraiba turmaliner lige pludselig er blevet så kostbare?

Jo flere ædelsten og smykker, som glider igennem dine hænder, des større erfaring og ekspertise vil du tilegne dig. Selv med mine 30 års erfaring med diamanter, lærer jeg til stadighed. Vi har særlig fokus på faglighed og ekspertise i vores forretning. Vores medarbejdere har udenlandsophold og fagkurser på CV’et, og hvert år tilbringes adskillige uger på indkøbsrejser, seminarer og uddannelsesophold – vi stræber hele tiden efter ny viden.

Tæt på kilden

Tæt på kilden har mange fordele. Vi får mulighed for at håndplukke de bedste og mest interessante diamanter og ædelsten før stenene når det globale marked på messer og salgsturneer. Det er ligesom at komme tidligt på grønttorvet for at udvælge de friske og lækreste tomater inden salgsboderne åbnes. Samtidig springer vi engros- og mellemled over ved at købe diamanter direkte hos mine selskaber og diamantsliberier til en gunstig markedspris. Vi køber altid diamanter fra leverandører, der lever op til Kimberley-processen og som kan erklære følgende:

“The diamonds herein invoiced have been purchased from legitimate sources not involved in funding conflict, in compliance with United Nations Resolutions and corresponding national laws. The seller hereby guarantees that these diamonds are conflict free and confirms adherence to the WDC SoW Guidelines.” 

Perler indkøbes og vælges direkte på perleauktionerne i Asien.

content-image Ulrik Hartmann undersøger diamant inden køb
Hartmann’s historie

Hartmann’s åbnede i 1997 i den luksuriøse del af København, og bag forretningen står Ulrik Hartmann.


Ulriks passion for diamanter startede i 1987, da han arbejdede i auktionsbranchen, og hvor et utal af værdifulde smykker passerede hans hænder. Efter et årti hvor han opnåede solid viden og erfaring med faget, var Ulrik klar til at åbne sit eget. Forretningen i Bredgade blev hurtigt solidt positioneret som en af de ledende juvelerer i Skandinavien.


content-image Facaden på butikken i Bredgade

Fascinationen for farvede diamanter voksede, og i år 2000 startede Hartmann’s med at handle med Argyle Pink diamanter.


I 2008 kom Argyle Pink diamanter for alvor på danskernes læber – Hartmann’s lavede udstillingen PINK, hvor de sjældne diamanter blev vist frem i unikke smykker. Udstillingen blev en succes – og Hartmann’s slog for alvor sit navn fast, da de pink diamanter blev omtalt i nyhederne på diverse danske kanaler.Samme år opnåede Hartmann’s titlen ”Argyle Pink Diamonds Select Atelier”, som tildeles af mineselskabet Rio Tinto. Der er kun få Argyle Pink Diamonds Select Atelier i Europa. Få år efter, i 2011, lancerede Hartmann’s sin egen Argyle Pink kollektion. Dette skete via et 64-siders smykkekatalog samt en ny hjemmeside for pink smykker (www.argylepinkcollection.com). Senere samme år da Ulrik Hartmann foretog et af sine jævnlige diamantindkøb i Antwerpen, fulgte DR med og indspillede dokumentarfilmen “The Light of Beauty”. Denne er efterfølgende blevet solgt til 15 lande.


I 2012, blev Hartmann’s inviteret af Rio Tinto til at udstille unikke Argyle pink diamantsmykker på udstillingen “Pink Diamonds and Royalty” på Kensington Palace – en del af Dronning Elizabeths jubilæum. Ringene The Ancient Rose og Pure Heart blev udfærdiget til denne begivenhed, hvor blot 13 af verdens top-juvelerer var til stede.


Senere samme år fejrede Ulrik Hartmann sit 25 års jubilæum i diamantbranchen. Fejringen inkluderede lanceringen af en udsøgt kollektion af diamantsmykker med de smukkeste hvide diamanter. Til fejringen blev en diamantsliber fra Antwerpen inviteret for at slibe rå diamanter i forretningen, hvor interesserede kunne få et bedre indtryk af processen fra rå sten til poleret skønhed.


I 2014 lanceredes Boucherons unikke smykker som en del af Hartmann’s eksklusive udstilling i Bredgade. Hartmann’s er eneste forhandler af de smukke smykker fra Place Vendôme i Paris. Det kræsne publikum tog godt imod de ikoniske smykker, der blandt andet tæller Quatre serien, og det betød at Boucherons legendariske ur-serie, Reflet, blev introduceret i 2015.


En milepæl blev nået i 2016, da mineselskabet Rio Tinto og verdens største udvinder af pink diamanter, den australske Argyle-mine, valgte danske Ulrik Hartmann til at være vært ved verdenspremieren af ”Argyle Pink Diamond Tender 2016”. For første gang nogensinde blev tender diamanterne udstillet hos en retailer før auktionen. En større samling Tender-sten blev sammen med et udsøgt udvalg af smykker med Argyle Pink diamanter fremvist for dansk og international presse i Moltkes Palæ med deltagelse af kulturministeren, ambassadører og Rio Tintos topledelse.


content-image Moltkes Palæ med deltagelse af kulturministeren, ambassadører og Rio Tintos topledelse

 2017 fejredes forretningens 20-års jubilæum med blandt andet en stor jubilæumskollektion, der hylder de smukke farver i landskabet omkring Argyle-minen i Australien. Ideen til ”Hartmann’s Champagne Collection” kom samme forår, da Ulrik, som den første dansker nogensinde, besøgte minen. 


Læs Hartmann's 20 års jubilæum publikation


Grønlandske rubiner hos Hartmann's

I november 2018 lancerede Hartmann’s verdens første smykkekollektion med Grønlandske Rubiner.

Rubinerne kommer minen Aappaluttoq (Aa-puh-lu-tok), som betyder ”røde sten”, og klipperne hvorfra de mines, er en af verdens ældste klippeformationer.

Det har været en stor fornøjelse at være den første i verden til at arbejde med grønlandske rubiner i en smykkekollektion. Vi har håndplukket Rigsfællesskabets allerførste rubiner og håndlavet en enestående smykkekollektion. Hvert smykke tager udgangspunkt i rubinens farve og form, så ædelstenens karakteristika fremhæves. De er ufatteligt smukke og intense og det har været en fantastisk mulighed for første gang at arbejde med vort eget lands ædelsten i hovedrollen.
— Ulrik Hartmann

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.