Privatlivspolitik

Hartmann’s ApS persondata- og Cookiepolitik er opdateret maj 2018 jf. EU’s  databeskyttelsesordning (GDPR). Du kan her læse om, hvordan vi beskytter dine data.

1. Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger (”persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Hartmann’s ApS (dataansvarlig), CVR-nr.: 21 81 66 98, Bredgade 4, 1260 København K (herefter ”Hartmann’s”, ”vi”, ”os”, ”vores”) indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med EU’s persondataforordning.

Persondatapolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dataene til.

Persondatapolitikken gælder for:

Personoplysninger, som du afgiver til Hartmann’s via hjemmesiderne (www.hartmanns.com, www.argylepinkcollection.com, www.hartmannsdiamondguide.com)
Cookies, som du afgiver ved besøg på Hartmann’s hjemmesider (www.hartmanns.com, www.argylepinkcollection.com, www.hartmannsdiamondguide.com)
Personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med køb i forretningen (herefter defineret som ’kundeoplysninger’)

 

Hartmann’s er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Hartmann’s kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Cookies kan ikke indeholde eller sprede virus eller andre skadelige programmer. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. Disse Cookies kaldes funktionsnødvendige cookies. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette samtykke gives ved at klikke på ok-knappen, når du besøger hjemmesiden.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktioner samt foretage målrettet markedsføring og re-targeting via sociale medier og Google for at vi kan varetage vores interesser i at vise dig relevant indhold.

Hartmann’s hjemmesider bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.hartmanns.com, samt www.hartmannsdiamondguide.com, www.argylepinkselection.com. 

Der samarbejdes med Google Analytics, Umwelt A/S – Integrated Digital Agency, samt Selected Media.

Vi kan ikke selv slette vores cookies, når de først er sat i din browser. Alle browsere giver dig imidlertid mulighed for at slette cookies enkeltvis eller alle på en gang. Fremgangsmåden for sletning af cookies afhænger af, hvilken browser du anvender. Vi henviser til Erhvervsstyrelsens guide https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies. Husk at slette cookies i alle browsere, hvis du bruger flere forskellige.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for databehandlingen


3.1 Personoplysninger via hjemmeside

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev på en af vores hjemmesider, indsamler vi personoplysninger om dit for- og efternavn samt e-mailadresse. Disse oplysninger indsamles kun med dit samtykke, når der afklikkes i ja-tak feltet.

Formålet er:

- at kunne levere den service du ønsker, herunder at kunne sende vores nyhedsbrev til dig.
- at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig, der omhandler nyheder, kampagner, invitationer til events m.m.

 

Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af formålet.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, b og f.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet – enten ved at klikke ’afmeld’ i bunden af nyhedsbrevet, eller ved at sende en mail til: info@hartmanns.com.

3.2 Personoplysninger afgivet ved salg i forretningen - kundeoplysninger

Når du køber et smykke hos Hartmann’s indsamles oplysninger om dig som kunde.

Formålet med at indsamle disse oplysninger er:

- at kunne levere en vare eller ydelse til dig samt at administrere betalingen.
- at give dig den bedst mulige service i forbindelse med salget og i den fortsatte relation.

 

Der indsamles data som navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, oplysninger om dit køb (informationer fra faktura), præferencer i forhold til smykker samt mærkedage.

Oplysninger som e-mail og adresse bruges til at udsende marketingmaterialer, produktfremstød samt invitationer. Dette sker dog ikke uden din skriftlige accept på et kundekort. Denne accept arkiveres til eventuel fremtidig dokumentation for accept. Disse oplysninger deles med mailudbyderen Campaign Monitor samt Production Facilities ApS i forbindelse med håndtering af adresselabels til DM-udsendelser. Der foreligger databehandleraftale med begge 3.parter.

Du kan til hver en tid få vist informationerne, få dem slettet, eller få dem ændret.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, b, c og f.

4. Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.1 Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2 Retten til dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@hartmanns.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger jfr. art. 18, stk 1.

4.6 Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f

4.7 Retten til ikke at være genstand for automatisk afgørelse

Du har ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, som har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirke den pågældende

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke/afmelde din e-mailadresse, bedes du kontakte os på info@hartmanns.com.

4.9 Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail: dt@datatilsynet.dk eller telefon (+45) 33 19 32 00.

5. Sletning af persondata

Ved generelle henvendelser til Hartmann’s, hvor i der indgår personoplysninger, sletter vi denne data efter 3 år, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jfr. art. 6, stk. 1

Personoplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jfr. art. 6, stk. 1

Personoplysninger indsamlet i forbindelse med et køb i vores forretning (kundeoplysninger) slettes, når vores kontraktlige forpligtelse ifm. købet bortfalder, specielt sletter vi personoplysninger indhentet for at kunne leve op til reklamationsretten, efter denne er udløbet dog minimum efter 3 år, og personoplysninger indhentet for at kunne leve op til bogføringsloven slettes efter 5 år, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jfr. art. 6, stk.

6. Sikkerhed og beskyttelse

Vi opbevarer kun ikke-personfølsomme oplysninger, som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Alle medarbejdere, som har adgang til dine personoplysninger, er underlagt tavshedspligt i den forbindelse. Medmindre andet er angivet, vil du blive underrettet, når dine personoplysninger deles med tredjeparter, og du vil være i stand til at forhindre deling af disse oplysninger.

Vi påser løbende, at vi og vores databehandlere har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

Bliver vi udsat for et sikkerhedsbrud, hvor vi skønner, at der er en høj risiko for at dine personoplysninger kan misbruges, vil vi uden unødigt ophold underrette dig om sikkerhedsbruddet. Vi vil også informere dig om sikkerhedsbruddets karakter, de sandsynlige konsekvenser af sikkerhedsbruddet, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for misbrug af dine oplysninger, og hvad vi eventuelt foreslår, du skal gøre.

7. Kontaktoplysninger

Hartmann’s er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden samt via kundeoplysninger ved køb i forretningen.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4 ”Dine rettigheder”, kan du kontakte:

Hartmann’s ApS

Bredgade 4

1260 København K

Tlf. nr.: (+45) 33 33 09 63

CVR: 21 81 66 98

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag 10.00-17.30
  • Torsdag-fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.